Warebo Geveltechniek: ook voor uw dak

Wilt u een dakkapel laten plaatsen? Dan bent u bij Warebo Geveltechniek aan het juiste adres. Onze vakmensen hebben de juiste materialen als het gaat om gevelbekleding, maar gebruiken ook de juiste aansluitingsmiddelen om uw dakkapel mooi aan te laten sluiten op onze bekleding. Zo vormt uw dakkapel en uw gevel straks een prachtig geheel. Het is sowieso verstandig een dakkapel te hebben: het is dé oplossing om meer ruimte te creëren en meer licht in uw kamer te krijgen. Wilt u een dakkapel? Schakel dan de experts van Warebo Geveltechniek in.
Dakkapel

Voor iedereen is er een passende kapel

Elk huis is anders. Elk dak is anders. Daarom maken wij elke dakkapel op maat. Samen met u bespreken wij waar uw dakkapel aan moet voldoen. Zowel qua uiterlijk als functionaliteit. Omdat wij een groot assortiment in dakkapellen aanbieden, zit er ook geheid iets voor u tussen. Als wij een materiaal uitkiezen voor uw kapel, kijken wij naar de stijl van uw huis en haar bewoners. Modern in kunststof, klassiek in hout: alles is mogelijk. Omdat wij zo bedreven zijn in geveltechniek, zorgen wij er altijd voor dat uw dakkapel prachtig wegvalt in het geheel van gevel en dak. Elke aansluiting is met oog voor detail afgewerkt. Omdat wij bovendien enkel samenwerken met de beste merken in plaatmateriaal en montagemiddelen, bent u ervan verzekerd dat uw kapel straks waterdicht, vormvast, onderhoudsarm en duurzaam is. U kunt dus weer jaren vooruit!

Een dakkapel van Warebo Geveltechniek biedt u de volgende voordelen

Dakkapellen zijn natuurlijk bij heel veel bedrijven te bestellen. Maar wij benadrukken nogmaals graag waarom het verstandig is voor familiebedrijf Warebo Geveltechniek te kiezen. Vader Gerard van Bussel heeft al vele jaren ervaring in gevelrenovatie en gevelbekleding. Toen hij samen met zijn zonen Bart en Joris Warebo Geveltechniek oprichtte, werd het dienstenaanbod nog verder uitgebreid. Nu kunnen ze gehele projecten oppakken: van gevel tot dak. Een kapel van Warebo Geveltechniek is te herkennen aan de volgende voordelen:

  • Veel mogelijkheden qua materialen en afwerking
  • Aangepast aan uw wensen
  • Binnen één dag geplaatst
  • Mooie garantie
  • Prettige prijs-kwaliteitsverhouding

Contact

U wilt een kapel op uw dak laten plaatsen? Zorg er dan voor dat het perfect aansluit op uw dak en bij uw gevel. Kies daarom voor Warebo Geveltechniek! Bel onze vakmensen vandaag nog via telefoonnummer 0493-380118 of stuur een mail met daarin uw verzoek of vraag. Dit kan naar info@warebo-geveltechniek.nl. Voor de mooiste dakkapel moet u bij Warebo Geveltechniek zijn!