Warebo: uw partner in geveltechniek

Een gevel kan een gebouw maken of breken. U heeft vast wel eens een prachtig gebouw gezien, waarvan de gevel bekleed was met panelen in ouderwetse kleuren of vreemde vormen. Dit haalt het hele gebouw naar beneden. Of het nou een huis, kantoor, bedrijfspand of kazerne is. Wilt u ook dat uw gevel uw pand juist omhoog haalt in plaats van afbreekt? Laat de deskundigen van Warebo Geveltechniek u dan helpen. Onze vakmensen hebben al vele jaren ervaring in het opknappen van allerhande gevels. Wij hebben contact met de beste merken in plaatmateriaal, zodat wij ook voor uw pand de perfecte gevelbekleding kunnen vinden. Neem daarom snel contact met ons op via onderstaande gegevens of lees verder over wat wij allemaal voor uw gevel kunnen betekenen.

Gevel

Uw gevel is uniek

In tegenstelling tot het voorbeeld hierboven, waarin een pand geschetst wordt met een gevel in ouderwetse kleuren of vreemde vormen, heeft u vast ook wel eens gebouwen gezien die dankzij een nieuwe gevel een heuse make-over hebben gekregen. Zelfs panden die qua basis niet heel erg mooi zijn, zoals standaard flats uit de jaren 60, kunnen met behulp van de juiste gevelbekleding weer jaren mee. Twijfelt u of wij ook voor uw pand wel passend plaatmateriaal hebben? Maakt u zich geen zorgen. Wij bieden veel verschillende gevelbekleding aan van diverse vooraanstaande merken, zoals:

  • Trespa (Volkern)
  • Eternit
  • Rockpanel
  • Plastica
  • UniKern
  • Multiplex (schilderklaar)
  • Multiplex constructief (underlayment/betonplex)

Ook voor uw gevel zit daar geheid de perfecte gevelbekleding tussen!

Maak uw pand tijdloos, duurzaam en kwalitatief

Wist u dat de gevelbekleding van Warebo Geveltechniek niet alleen heel mooi, maar ook kwalitatief hoogwaardig is? Zo zijn veel van onze panelen brandveilig. Dat geeft u een lekker veilig gevoel. Ook weersomstandigheden hebben geen effect op onze panelen: ze zijn zowel vorst- als UV-bestendig. Een andere mooie eigenschap is dat onze gevelbekleding vormvast is. Naast dat de panelen tijdloos zijn qua kleur en stijl, gaan ze dus ook qua vorm vele jaren mee. Bent u er ook al van overtuigd uw gevel te laten versieren met onze gevelbekleding?

Bel ons snel

Bent u op zoek naar de mooiste en beste gevelbekleding voor uw woning, kantoor, dakkapel of carport? Bel dan snel de vakmensen van Warebo Geveltechniek via telefoonnummer 0493-380118 of stuur een mail naar info@warebo-geveltechniek.nl. Maak uw gevel tijdloos, steviger en mooier met de gevelbekleding van Warebo Geveltechniek!