Warebo Geveltechniek maakt uw huis af

Voor de mooiste gevelbekleding bent u bij Warebo Geveltechniek aan het juiste adres. Voor elk soort huis hebben wij de meest geschikte bekleding. Maar ook voor uw kantoor, kazerne of bedrijfspand hebben wij geheid die gevelbekleding die de mooiste elementen van uw pand nóg meer benadrukt. De merken waarmee wij samenwerken leveren enkel het beste plaatmateriaal. Hiermee maakt u uw huis duurzaam, omdat u met onze bekleding nog jaren vooruit kunt. Zowel qua kracht als kleur. Kijkt u even mee naar wat wij allemaal aanbieden op het gebied van gevelbekleding?
Gevelbekleding

Gevelbekleding van Warebo Geveltechniek biedt u de volgende voordelen

Warebo Geveltechniek staat bekend als professioneel bedrijf dat altijd op maat werkt. Ook als het om uw verzoek gaat op het gebied van het bekleden van uw gevel, stemmen wij eerst zorgvuldig met u af wat uw wensen en verwachtingen zijn. Gevelbekleding past overal. Of het nu op uw huis, dakkapel, boeiboord of carport moet worden bevestigd. Wij werken enkel samen met de merken die momenteel qua plaatmateriaal vooroplopen in techniek, uitstraling en duurzaamheid. Gevelbekleding van ons is:

  • Brandveilig
  • Tijdloos
  • UV-bestendig
  • Vorstbestendig
  • Vormvast

Onze merken plaatmateriaal

Zoals gezegd zijn al onze platen van de beste kwaliteit. En nog betaalbaar ook! Heeft u een specifiek idee? Dan kiezen we samen met u de perfecte gevelbekleding uit onder andere de volgende merken:

  • Trespa (Volkern)
  • Eternit
  • Rockpanel
  • Plastica
  • UniKern

Een voorbeeld uit de praktijk

Een mooi voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is aan gevelbekleding via Warebo Geveltechniek is de gerenoveerde woonvilla in Maarheeze. We hebben toen de oude bekleding vervangen door een geheel nieuwe gevel van het merk Rockpanel. Deze bekleding bestaat uit vier verschillende eiken kleuren. Het mooie is dat de gevel gemonteerd is in verschillende strookbreedtes. Dit geeft een luxe doch speels effect. De bevestiging van het plaatmateriaal is gebeurd door middel van mooie gekleurde nagels. Toen de klus geklaard was namen wij afscheid van zeer tevreden klanten. Mogen wij u ook zo blij maken?

Neem vandaag nog contact met ons op

Een huis is pas af als de gevel perfect past bij uw huis en de bewoners ervan. Wacht niet langer en kies, met behulp van onze deskundige medewerkers, het perfecte plaatmateriaal voor uw gevel uit. Schakel Warebo Geveltechniek in. Bel onze vakmensen vandaag nog via telefoonnummer 0493-380118 of mail ons uw verzoek of vraag. Dit kan naar info@warebo-geveltechniek.nl. Voor de mooiste gevelbekleding moet u bij Warebo Geveltechniek zijn!