Overweegt u een gevelbekleding uit hout aan te schaffen? Dat is een heel verstandige keus. De juiste gevelbekleding kan uw pand namelijk maken of breken. Met platen van hout kunt u precies afstemmen welke sfeer u wilt dat uw pand uitstraalt. Bij Warebo Geveltechniek vindt u plaatmateriaal van verschillende merken. Al deze gevelbekleding is duurzaam, brandveilig en vormvast. Wij bieden ook diverse houten panelen aan. Dit zijn mooie unieke producten. Hout is een natuurproduct, dus elk paneel heeft een ander houtnerfpatroon. Maak dus indruk op uw buren en kies ook voor houten panelen op uw huis, kantoor of bedrijfspand. Kijkt u even mee naar de mogelijkheden?

Houten gevelbekleding

Doe inspiratie op voor uw gevelbekleding uit hout

Warebo Geveltechniek is een bekend begrip in heel Brabant en Limburg als het gaat om gevelrenovatie en gevelbekleding. Wij hebben al veel panden mogen verfraaien met plaatmateriaal, waaronder houten panelen. Een mooi voorbeeld hiervan is de gerenoveerde woonvilla in Maarheeze. Onze vakmensen haalden eerst secuur de oude gevelbekleding van het huis af. Daarna werd het vervangen met houten gevelbekleding van het merk Rockpanel. Het mooie aan deze klus was dat de bekleding bestond uit verschillende strookbreedtes in vier verschillende eiken kleuren. Het resultaat was prachtig: speels doch luxueus. De bewoners waren zeer tevreden toen de houten panelen op hun huis bevestigd waren. Wij hebben mooie complimenten mogen ontvangen. Mogen wij u straks ook onder onze grote groep tevreden klanten scharen?

Ontdek de voordelen van platen van hout

Bent u al overtuigd van de vele voordelen van houten platen op uw pand? Misschien twijfelt u nog een beetje. Graag benadrukken wij daarom nogmaals dat deze platen enorm in opkomst zijn vanwege de unieke en kwalitatieve eigenschappen van hout. Besluit ook een enorme indruk op uw buren, vrienden en familie achter te laten met de nieuwe gevelbekleding uit op uw pand. Wij sommen de vele voordelen nog graag even voor u op:

  • Gevels met hout worden als zeer esthetisch beschouwd
  • Bij eventuele schade kan een panel van hout makkelijk vervangen worden
  • Hout is zeer duurzaam en milieuvriendelijk
  • Er is veel keuze in houtsoorten
  • Een paneel van hout is in vrijwel alle mogelijk afmetingen te bestellen

Neem contact op met onze specialisten

U bent eruit dat gevelbekleding van hout de perfecte oplossing voor u is? Bel dan vandaag nog naar Warebo Geveltechniek via telefoonnummer 0493-380118 of stuur een mail met uw wensen en/of vragen naar info@warebo-geveltechniek.nl. Wij monteren graag de mooiste gevelbekleding uit hout op uw pand!