Projecten

Gerard van Bussel en zijn zoons realiseerden talrijke bijzondere projecten. Op deze pagina vind je een selectie.

Renovatie winkelpand Silvercreek te Breda

Renovatie van winkelpand, voorzien van Gunsmoke Urban Ozeon panel. Met als toevoeging het logo van deze winkelketen in de beplating zichtbaar gemaakt.

IKC de Geluksvogel te Maastricht

Nieuwbouw van een schoolgebouw, hierbij zijn de gevels bekleed met Accoya delen in 3 wisselende breedtes. De bevestiging is gebeurd middels RVS bolkop ringnagels. De Accoya delen zijn fijn bezaagd en behandeld met equal weathering stain. Tevens hebben wij de binnenzijde van de gymzaal bekleed met geperforeerde Berken multiplex.

Renovatie woonhuis te Maarheeze

Renovatie van de topgevel, oude gevelbekleding verwijderd en nieuwe rockpanel gevelbekleding bevestigd d.m.v. potdekselstroken. Tevens het kozijn voorzien van een nieuwe rockpanel bekleding na het verwijderen van de oude bekleding.

Erasmus College te Zoetermeer

Dit is een uitbreiding van het Erasmus College d.m.v. units bekleed met twee kleuren Trespa beplating. De bevestiging is gebeurd door middel van schroeven in kleur.

Brandweerkazerne Beek

Nieuwbouw brandweerkazerne, opgebouwd uit houtskeletbouw wanden waarbij de gevel bekleed is met “Eternit tectiva”. De gevelbekleding is blind bevestigd d.m.v. verlijming.

Renovatie Woonvilla te Maarheeze

Dit is een gerenoveerde woonvilla. De oude gevelbekleding is vervangen door een geheel nieuwe gevel van Rockpanel. Deze Rockpanel is aangebracht in 4 verschillende eiken kleuren. De gevel is gemonteerd in verschillende strook breedtes, de bevestiging is gebeurd door middel van gekleurde nagels.

Friesland Campina Veghel

Dit is een upgrade van een betonnen gevel met het materiaal Petrarch, de gevelbekleding is bevestigd d.m.v. verlijming op een geventileerde aluminium draag constructie met gesloten voegen.

Politiekantoor Woensel (Eindhoven)

Dit is een nieuwbouw waarbij de gevel bekleed is met het recycle materiaal KLP. Deze gevel is gemonteerd in verschillende breedtes en diktes, de bevestiging is gebeurd blind met aluminium clips.

Woonhuis van Dijk Eersel

Dit is een woonhuis waarbij HSB-wanden zijn geplaatst met daarop de afwerking van Robinia geveldelen. Deze delen zijn zichtbaar geschroefd met een RVS bolkop schroef.