Plaatmateriaal

Assortiment plaatmateriaal

Warebo Geveltechniek wordt vaak ingeschakeld voor gevelbekleding, omdat veel mensen al weten dat wij enkel het beste plaatmateriaal aanbieden. Was u hier nog niet van op de hoogte? Dan vertellen wij u graag wat meer over het plaatmateriaal in ons assortiment.

Gevelbekleding woonhuis - warebo

Warebo Geveltechniek zorgt er altijd voor het beste plaatmateriaal aan te kunnen bieden. Zo hebben wij vele bewezen merken in ons assortiment zitten, maar ook het nieuwste van het nieuwste, zoals de meest recente uitvinding van het merk Trespa: Volkern. Wij nemen u graag even mee in onze collectie, zodat u precies kunt zien of uw ideale gevelbekleding daar ook tussen zit.

Ons plaatmateriaal komt in vele vormen en maten

Elk huis is anders. De smaak van mensen verschilt ook enorm. Niet op elk huis kan dus dezelfde gevelbekleding geplakt worden. Gelukkig bieden wij een groot scala aan plaatmateriaal aan. Houdt u van mooie houten panelen? Die vindt u in een ruime hoeveelheid bij ons, in verschillende hout- en kleurtinten. Bent u meer een liefhebber van moderne strakke panelen in flitsende kleuren? Ook die treft u bij ons aan. Kortom, voor iedereen bieden wij het perfecte plaatmateriaal aan. De merken waarmee wij samenwerken zijn de volgende:

 • Trespa (Volkern)
 • Eternit
 • Rockpanel
 • Plastica
 • UniKern
 • Multiplex (schilderklaar)
 • Multiplex constructief (underlayment/betonplex)

De eigenschappen van ons plaatmateriaal

Zoals gezegd vindt u bij Warebo Geveltechniek gevelbekleding in vele vormen maten. Voor elk huis, kantoor of bedrijfspand zit er dus wel iets geschikts tussen. Maar naast dat ons plaatmateriaal een mooie vormgeving heeft, is het ook nog eens van zeer hoge kwaliteit. Graag sommen wij voor u op waar u op kunt rekenen met gevelbekleding van Warebo Geveltechniek. Onze panelen zijn:

 • Brandveilig, wat een zeker gevoel geeft
 • Tijdloos in kleur en stijl
 • UV-bestendig, ook handig
 • Vorstbestendig, en daardoor duurzaam
 • Vormvast, waarmee u er jaren mee vooruit kunt

Schakel vandaag nog onze vakmensen in

Gevelbekleding kan een huis maken of breken. Het is dus zeer van belang precies díe panelen te vinden, waar u dolgelukkig mee bent. En niet alleen nu, maar ook nog over ruime tijd. Dat is het grote voordeel van duurzame panelen: u kunt er jaren mee vooruit! Bel daarom nu de vakmensen van Warebo Geveltechniek via telefoonnummer 0493-380118 of stuur een mail naar info@warebo-geveltechniek.nl. Zij helpen u met het uitzoeken van het perfecte plaatmateriaal en monteren de gevelbekleding zeer vakkundig!

Vertrouwd vakmanschap

Warebo Geveltechniek maakt, van alle ontwerpen met vrijwel elk gevelbekledings- materiaal, een indrukwekkende en duurzame gevel.

Eersteklas duurzame gevels

Ook met nieuwe materialen gaat Warebo Geveltechniek aan de slag, met onze ervaring, kennis en vakmanschap zorgen we voor een duurzaam en uitzonderlijk eindresultaat.

Ervaring maakt het verschil

Twee generaties lang ervaring dat Warebo Geveltechniek meedraagt. Daardoor hebben we op elke vraag over gevelbekleding een passend antwoord.

Kennis en mankracht

Heeft u een gevelbekledingsproject, klein of groot, eenvoudig of “nog nooit vertoont” en heeft u extra expertise en/of mankracht nodig? Wij van Warebo staan u graag vrijblijvend te woord.

Joris van Bussel
+31 493 - 380 118

Is uw gevel ook toe aan Warebo?

We gaan graag met u in gesprek om samen naar de mogelijke optimalisaties van uw gevel te kijken. Bel of e-mail ons voor een afspraak!