Volkern

Beste op het gebied van gevelbekleding

Het beste op het gebied van gevelbekleding is Volkern. Volkern platen zijn ontwikkeld door het Nederlandse merk Trespa. Deze vorm van plaatmateriaal voor op de gevel bestaat al sinds 1967.

Gevelbekleding woonhuis - warebo

Volkern gevelbeplating wordt gemaakt door onder hoge druk en hoge temperatuur houtvezels of geïmpregneerd papier en hars samen te persen. Sinds 1984 wordt er geen gebruik meer gemaakt van geïmpregneerd papier. Nu worden in de gepatenteerde productietechnologie enkel houtvezels en fenolhars gebruikt. Dit wordt ook wel de ‘Dry Forming’-technologie genoemd. De platen worden vervolgens bedekt met een EBC-oppervlak (Electron Beam Curing), dat zorgt voor hoge duurzaamheid en weerbestendigheid. Deze coating is ook ontwikkeld door Trespa zelf. Aan het oppervlak van de platen worden gekleurde pigmenten toegevoegd, zodat de meest uiteenlopende kleuren mogelijk zijn. Ook voor u zit er dus geheid een ideale plaat tussen. Kijkt u mee naar ons assortiment?

Het bedrijf achter Volkern

Zoals gezegd is Volkern ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Trespa. Het bedrijf werd in 1960 opgericht in Weert en maakt dus al meer dan 50 jaar hoogwaardige gevelbekledingsplaten voor bouwprojecten over heel de wereld. Aanvankelijk richtte Trespa zich vooral op de verkoop en opslag van gevelbekleding, maar op den duur gingen ze zelf panelen produceren. Warebo Geveltechniek werkt enkel samen met de beste partners. Voordat wij een samenwerking aangaan, controleren wij eerst heel goed welke producten het bedrijf zoal aanbiedt en wat de eigenschappen daarvan zijn. Bij Trespa en de gevelbekleding Volkern wisten we al snel dat we topkwaliteit in handen hadden. Wilt u ook uw huis, bedrijfspand of carport laten voorzien van mooie platen? Neem dan contact op met onze specialisten via onderstaande contactgegevens en wij bespreken graag de mogelijkheden van gevelbekleding van Volkern platen met u door.

De voordelen van Volkern

De gevelbekleding van Trespa staat onder andere bekend om de volgende mooie eigenschappen:

  • Ongevoelig voor weersinvloeden (temperatuur, UV-straling, vocht)
  • Makkelijk schoon te houden
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Brandveilig
  • Architectonisch veelzijdig en in veel (houtprint)decors te verkrijgen

Toe aan een nieuwe gevel?

U wilt nieuw plaatmateriaal op uw gevel? Kies dan de mooie gevelbekleding van het merk Trespa. Bij Warebo Geveltechniek vindt u een groot assortiment van deze platen. Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak naar Warebo Geveltechniek via telefoonnummer 0493-380118 of stuur een mail naar info@warebo-geveltechniek.nl. Wij monteren graag de mooiste gevelbekleding van Volkern op uw gevel!

Vertrouwd vakmanschap

Warebo Geveltechniek maakt, van alle ontwerpen met vrijwel elk gevelbekledings- materiaal, een indrukwekkende en duurzame gevel.

Eersteklas duurzame gevels

Ook met nieuwe materialen gaat Warebo Geveltechniek aan de slag, met onze ervaring, kennis en vakmanschap zorgen we voor een duurzaam en uitzonderlijk eindresultaat.

Ervaring maakt het verschil

Twee generaties lang ervaring dat Warebo Geveltechniek meedraagt. Daardoor hebben we op elke vraag over gevelbekleding een passend antwoord.

Kennis en mankracht

Heeft u een gevelbekledingsproject, klein of groot, eenvoudig of “nog nooit vertoont” en heeft u extra expertise en/of mankracht nodig? Wij van Warebo staan u graag vrijblijvend te woord.

Joris van Bussel
+31 493 - 380 118

Is uw gevel ook toe aan Warebo?

We gaan graag met u in gesprek om samen naar de mogelijke optimalisaties van uw gevel te kijken. Bel of e-mail ons voor een afspraak!