Wat we doen

Dakkapel

Van dakkapel tot gevelrenovatie

Wilt u een dakkapel laten plaatsen? Dan bent u bij Warebo Geveltechniek aan het juiste adres. Onze vakmensen hebben de juiste materialen als het gaat om gevelbekleding, maar gebruiken ook de juiste aansluitingsmiddelen om uw dakkapel mooi aan te laten sluiten op onze bekleding.

dakkapel- warebo

Zo vormt uw dakkapel en uw gevel straks een prachtig geheel. Het is sowieso verstandig een dakkapel te hebben: het is dé oplossing om meer ruimte te creëren en meer licht in uw kamer te krijgen. Wilt u een dakkapel? Schakel dan de experts van Warebo Geveltechniek in.

Eisen dakkapel

Elk huis is anders. Elk dak is anders. Daarom maken wij elke dakkapel op maat. Samen met u bespreken wij waar uw dakkapel aan moet voldoen. Zowel qua uiterlijk als functionaliteit. Omdat wij een groot assortiment in dakkapellen aanbieden, zit er ook geheid iets voor u tussen. Als wij een materiaal uitkiezen voor uw kapel, kijken wij naar de stijl van uw huis en haar bewoners. Modern in kunststof, klassiek in hout: alles is mogelijk.

Afwerking dakkapel

Omdat wij zo bedreven zijn in geveltechniek, zorgen wij er altijd voor dat uw dakkapel prachtig wegvalt in het geheel van gevel en dak. Elke aansluiting is met oog voor detail afgewerkt. Omdat wij bovendien enkel samenwerken met de beste merken in plaatmateriaal en montagemiddelen, bent u ervan verzekerd dat uw kapel straks waterdicht, vormvast, onderhoudsarm en duurzaam is. U kunt dus weer jaren vooruit!

Voordelen bij een dakkapel van Warebo

Dakkapellen zijn natuurlijk bij heel veel bedrijven te bestellen. Maar wij benadrukken nogmaals graag waarom het verstandig is voor familiebedrijf Warebo Geveltechniek te kiezen. Vader Gerard van Bussel heeft al vele jaren ervaring in gevelrenovatie en gevelbekleding. Toen hij samen met zijn zonen Bart en Joris Warebo Geveltechniek oprichtte, werd het dienstenaanbod nog verder uitgebreid. Nu kunnen ze gehele projecten oppakken: van gevel tot dak. Een kapel van Warebo Geveltechniek is te herkennen aan de volgende voordelen:

  • Veel mogelijkheden qua materialen en afwerking
  • Aangepast aan uw wensen
  • Binnen één dag geplaatst
  • Mooie garantie
  • Prettige prijs-kwaliteitsverhouding

Contact

U wilt een kapel op uw dak laten plaatsen? Zorg er dan voor dat het perfect aansluit op uw dak en bij uw gevel. Kies daarom voor Warebo Geveltechniek! Bel onze vakmensen vandaag nog via telefoonnummer 0493-380118 of stuur een mail met daarin uw verzoek of vraag. Dit kan naar info@warebo-geveltechniek.nl. Voor de mooiste dakkapel moet u bij Warebo Geveltechniek zijn!

Vertrouwd vakmanschap

Warebo Geveltechniek maakt, van alle ontwerpen met vrijwel elk gevelbekledings- materiaal, een indrukwekkende en duurzame gevel.

Eersteklas duurzame gevels

Ook met nieuwe materialen gaat Warebo Geveltechniek aan de slag, met onze ervaring, kennis en vakmanschap zorgen we voor een duurzaam en uitzonderlijk eindresultaat.

Ervaring maakt het verschil

Twee generaties lang ervaring dat Warebo Geveltechniek meedraagt. Daardoor hebben we op elke vraag over gevelbekleding een passend antwoord.

Kennis en mankracht

Heeft u een gevelbekledingsproject, klein of groot, eenvoudig of “nog nooit vertoont” en heeft u extra expertise en/of mankracht nodig? Wij van Warebo staan u graag vrijblijvend te woord.

Joris van Bussel
+31 493 - 380 118

Is uw gevel ook toe aan Warebo?

We gaan graag met u in gesprek om samen naar de mogelijke optimalisaties van uw gevel te kijken. Bel of e-mail ons voor een afspraak!