Gebouwd op een stevig fundament

Rockpanel

Wereldleider op het gebied van steenwoloplossingen

Al meer dan 80 jaar verrijkt de ROCKWOOL Groep het leven van iedereen die met onze oplossingen in aanraking komt. Met steen, één van de ruimst beschikbare natuurlijke materialen ter wereld, zijn ze in staat een groot aantal belangrijke hedendaagse en toekomstige uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en duurzame ontwikkeling aan te gaan.

rockpanel - Warebo

Binnen het Rockpanel basissegment vindt u de juiste producten om een gebouw precies zo te renoveren als u wilt. De toepassingen voor rondom het dak en op de gevel zorgen voor een harmonieus geheel, dat u nog verder kunt personaliseren door detailleringen toe te voegen.

Bouw verder op Rockpanel ideeën

Hét gevelontwerp voor hoogbouw, industriële gebouwen of publieksgebouwen? Dat bestaat gelukkig niet. Als architect wil je authentieke gebouwen creëren die een eigen, unieke identiteit hebben.

Met de panelen voor gevelbekleding uit het Rockpanel assortiment kun je functionaliteit, harmonie en expressie combineren, en dat alles in een gevel die je helemaal naar je eigen hand zet. Rockpanel staat in dienst van jouw creativiteit en biedt volop mogelijkheden om grenzen te verleggen en je portfolio uit te breiden met indrukwekkende projecten.

Zeker veilig

Laat je niet langer weerhouden door beperkingen, maar ontwerp gebouwen precies zoals je ze in je hoofd hebt. Rockpanel maakt meer mogelijk dan je denkt! De panelen zijn gemaakt van steenwol, een materiaal dat van nature duurzaam, brandveilig en dimensiestabiel is. Ook zijn ze gemakkelijk te verwerken en hebben ze weinig onderhoud nodig.

Alle producten van Rockpanel voldoen aan de meest recente bouwregelgeving. Dit geeft je de vrijheid om te combineren, verrassen, fascineren en associëren en echt je eigen stempel op je projecten te zetten.

Kies vandaag nog voor een nieuwe gevel

Bent u al overtuigd van onze kwaliteit in dienstverlening? Of wilt u graag nog meer informatie? Bel dan voor meer informatie via telefoonnummer 0493-380118. Of maak direct een afspraak per e-mail. Warebo Geveltechniek is uw partner voor uw gevel!

Vertrouwd vakmanschap

Warebo Geveltechniek maakt, van alle ontwerpen met vrijwel elk gevelbekledings- materiaal, een indrukwekkende en duurzame gevel.

Eersteklas duurzame gevels

Ook met nieuwe materialen gaat Warebo Geveltechniek aan de slag, met onze ervaring, kennis en vakmanschap zorgen we voor een duurzaam en uitzonderlijk eindresultaat.

Ervaring maakt het verschil

Twee generaties lang ervaring dat Warebo Geveltechniek meedraagt. Daardoor hebben we op elke vraag over gevelbekleding een passend antwoord.

Kennis en mankracht

Heeft u een gevelbekledingsproject, klein of groot, eenvoudig of “nog nooit vertoont” en heeft u extra expertise en/of mankracht nodig? Wij van Warebo staan u graag vrijblijvend te woord.

Joris van Bussel
+31 493 - 380 118

Is uw gevel ook toe aan Warebo?

We gaan graag met u in gesprek om samen naar de mogelijke optimalisaties van uw gevel te kijken. Bel of e-mail ons voor een afspraak!