Hoogwaardige HPL-platen

Trespa

Toonaangevend in architectonische plaatmaterialen

Trespa International B.V. is een toonaangevende innovator op het gebied van architectonische plaatmaterialen en wordt internationaal erkend als de belangrijkste ontwikkelaar van hoogwaardige platen voor gevelbekleding, decoratieve gevels en Scientific Surface Solutions.

Sinds de oprichting in 1960 werkt Trespa nauw samen met architecten, ontwerpers, installateurs, distributeurs en eindgebruikers over de hele wereld. De focus van Trespa ligt op productontwikkeling, waarbij speciale productietechnologieën worden gecombineerd met intelligente oplossingen voor architectonische toepassingen. Met een unieke kijk op de belangrijkste marktuitdagingen en -eisen heeft Trespa zich altijd vol passie en energie ingezet om innovatieve, esthetisch aantrekkelijke en hoogwaardige oplossingen te bieden voor diverse architectonische behoeften.

Unieke bedrijfseigen technologieën

Innovatie is altijd de hoeksteen van Trespa geweest en dit zal ook de fundering onder de toekomst van het bedrijf blijven. In 2015 heeft Trespa in eigen beheer de volgende generatie ontwikkeld van haar Electron Beam Curing- (EBC) technologie, die Trespa® Meteon® en Trespa Pura NFC® hun uitzonderlijke weersbestendigheid en kleurstabiliteit geeft en waaraan Trespa® TopLab®PLUS zijn krasvastheid en chemicaliënbestendigheid ontleent.

Wereldwijde aanwezigheid

Trespa International B.V. gelooft dat succes afhankelijk is van kwaliteit. Dit geldt zowel voor de productieprocessen als voor de ontwikkeling van hoogwaardige producten of toepassingen voor klanten. Alle producten van Trespa worden vervaardigd op de hoofdvestiging in Weert, Nederland. Het bedrijf heeft een wereldwijde verkooporganisatie, aangevuld met een netwerk van lokale vertegenwoordigers en distributeurs, die de afstand tussen Trespa en de eindgebruikers in de lokale bouwbranches zo klein mogelijk houden.

Kies vandaag nog voor een nieuwe gevel

Bent u al overtuigd van onze kwaliteit in dienstverlening? Of wilt u graag nog meer informatie? Bel dan voor meer informatie via telefoonnummer 0493-380118. Of maak direct een afspraak per e-mail. Warebo Geveltechniek is uw partner voor uw gevel!

Vertrouwd vakmanschap

Warebo Geveltechniek maakt, van alle ontwerpen met vrijwel elk gevelbekledings- materiaal, een indrukwekkende en duurzame gevel.

Eersteklas duurzame gevels

Ook met nieuwe materialen gaat Warebo Geveltechniek aan de slag, met onze ervaring, kennis en vakmanschap zorgen we voor een duurzaam en uitzonderlijk eindresultaat.

Ervaring maakt het verschil

Twee generaties lang ervaring dat Warebo Geveltechniek meedraagt. Daardoor hebben we op elke vraag over gevelbekleding een passend antwoord.

Kennis en mankracht

Heeft u een gevelbekledingsproject, klein of groot, eenvoudig of “nog nooit vertoont” en heeft u extra expertise en/of mankracht nodig? Wij van Warebo staan u graag vrijblijvend te woord.

Joris van Bussel
+31 493 - 380 118

Is uw gevel ook toe aan Warebo?

We gaan graag met u in gesprek om samen naar de mogelijke optimalisaties van uw gevel te kijken. Bel of e-mail ons voor een afspraak!