Wat te doen

Gevelrenovatie

Gevel renoveren door Warebo

Overweegt u een gevelrenovatie te laten realiseren? Neem dan Warebo Geveltechniek eens in overweging. Ons bedrijf heeft al vele jaren ervaring, duurzame gevels, vertrouwd vakmanschap, kennis en mankracht.

Het begon allemaal met vader Gerard van Bussel. Hij was al jaren actief in de gevelrenovatie en gevelbekleding. Hij besloot samen met zijn zonen Bart en Joris Warebo Geveltechniek op te richten. Op die manier konden zij precies bepalen met welke partners zij wilden samenwerken. Met partners worden hier de leveranciers/merken van het plaatmateriaal bedoeld. Warebo Geveltechniek techniek werkt namelijk graag met iedereen samen, als het gaat om onze dienstverlening. Zo hebben wij een gevelrenovatie mogen realiseren bij een luxe woonvilla, maar ook bij een kazerne. Bij een bedrijfspand en een rijtjeshuis. Kortom, bij ons bent ook u aan het juiste adres!

Gevelrenovatie is vakmanschap

Warebo Geveltechniek werkt in heel Brabant en Limburg. Wij hebben al aan vele dorpen en steden bezoekjes mogen brengen voor allerhande klussen. Wij nemen het begrip geveltechniek dan ook goed breed. Wij bekleden of renoveren uw gevel, maar ook voor het plaatsen van houten kozijnen of een dakkapel kunt u bij ons terecht. Graag geven wij u een voorbeeld van wat wij zoal hebben gedaan aan gevelrenovatie. Wij reden naar een prachtige woonvilla in Maarheeze. De oude platen haalden onze vakmensen secuur van de gevel, waarna zij de nieuwe erop monteerden.

Advies Gevelrenovatie

De klant had, met behulp van het advies van onze deskundigen, gekozen voor verschillende strookbreedtes in vier verschillende eiken kleuren. Nadat de klus geklaard was konden wij afscheid nemen van zeer tevreden bewoners. Hun villa leek volledig vernieuwd dankzij de gevelrenovatie! Zij wisten tevens dat zij met de nieuwe platen weer jaren vooruit konden. Mogen wij straks ook aan uw huis of bedrijfspand een bezoekje brengen?

Onze partners in plaatmateriaal voor gevelrenovatie

Zoals gezegd kiest Warebo Geveltechniek met zorg haar partners in plaatmateriaal uit. Wij houden er namelijk rekening mee dat de platen waarmee wij werken tijdens een gevelrenovatie brandveilig, UV-bestendig, vorstbestendig en vormvast zijn. Daarnaast zit er voor iedereen wel passende gevelbekleding in ons assortiment, omdat het zowel actuele kleuren als tijdloze decors bevat. Hierbij een overzicht van onze partners: Trespa (Volkern), Eternit, Rockpanel, Plastica, UniKern, Multiplex (schilderklaar) en Multiplex constructief (underlayment/betonplex).

Gaat u ook voor een gevelrenovatie?

Wilt u ook uw gevel een make-over geven waar u weer jaren mee vooruit kunt? Bel dan vandaag nog naar Warebo Geveltechniek via telefoonnummer 0493-380118. Een mail sturen kan natuurlijk ook. Mail dan naar info@warebo-geveltechniek.nl. Voor de beste gevelrenovatie moet u bij Warebo Geveltechniek zijn!

Vertrouwd vakmanschap

Warebo Geveltechniek maakt, van alle ontwerpen met vrijwel elk gevelbekledings- materiaal, een indrukwekkende en duurzame gevel.

Eersteklas duurzame gevels

Ook met nieuwe materialen gaat Warebo Geveltechniek aan de slag, met onze ervaring, kennis en vakmanschap zorgen we voor een duurzaam en uitzonderlijk eindresultaat.

Ervaring maakt het verschil

Twee generaties lang ervaring dat Warebo Geveltechniek meedraagt. Daardoor hebben we op elke vraag over gevelbekleding een passend antwoord.

Kennis en mankracht

Heeft u een gevelbekledingsproject, klein of groot, eenvoudig of “nog nooit vertoont” en heeft u extra expertise en/of mankracht nodig? Wij van Warebo staan u graag vrijblijvend te woord.

Joris van Bussel
+31 493 - 380 118

Is uw gevel ook toe aan Warebo?

We gaan graag met u in gesprek om samen naar de mogelijke optimalisaties van uw gevel te kijken. Bel of e-mail ons voor een afspraak!