Maak kennis met 100% vakmanschap

Warebo Geveltechniek Someren

Warebo Geveltechniek bouwt

Warebo Geveltechniek bouwt op jarenlange ervaring en vakmanschap. Warebo bekleedt iedere gevel met vrijwel elk gewenst materiaal. Lijmen, schroeven en bevestigen van platen (mechanisch) onzichtbaar aan de ondergrond.

over warebo

Gerard van Bussel heeft de opkomst van gevelbekleding in de bouw van dichtbij meegemaakt. Hij maakte talrijke bijzondere projecten in samenwerking met TrespaRockpanelEternit en vele anderen.
Zijn zonen Bart en Joris, ook betrokken bij het nieuwe Warebo Geveltechniek, zorgen voor een frisse blik en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Samen zijn zij een solide team, klaar voor de toekomst.

Werkzaamheden in Brabant en Limburg

Warebo Geveltechniek is gevestigd in Someren. Vanuit hier voeren wij werkzaamheden uit door heel Brabant en Limburg. Zo hebben we de afgelopen jaren mooie projecten gerealiseerd in onder andere HelmondEindhovenTilburgDen BoschVenloAsten ,MaastrichtSittardRoermond en Breda.

Gerard, Bart & Joris van Bussel

Wij zijn Warebo Geveltechniek

Vertrouwd vakmanschap

Warebo Geveltechniek maakt, van alle ontwerpen met vrijwel elk gevelbekledings- materiaal, een indrukwekkende en duurzame gevel.

Eersteklas duurzame gevels

Ook met nieuwe materialen gaat Warebo Geveltechniek aan de slag, met onze ervaring, kennis en vakmanschap zorgen we voor een duurzaam en uitzonderlijk eindresultaat.

Ervaring maakt het verschil

Twee generaties lang ervaring dat Warebo Geveltechniek meedraagt. Daardoor hebben we op elke vraag over gevelbekleding een passend antwoord.

Kennis en mankracht

Heeft u een gevelbekledingsproject, klein of groot, eenvoudig of “nog nooit vertoont” en heeft u extra expertise en/of mankracht nodig? Wij van Warebo staan u graag vrijblijvend te woord.

Joris van Bussel
+31 493 - 380 118

Is uw gevel ook toe aan Warebo?

We gaan graag met u in gesprek om samen naar de mogelijke optimalisaties van uw gevel te kijken. Bel of e-mail ons voor een afspraak!