Wat we doen

Geveltechniek

Van dakkapel tot gevelrenovatie

Het dienstenaanbod van Warebo Geveltechniek is ontzettend veelzijdig. Wij doen alles dat met uw gevel of dak te maken heeft. Wilt u uw gevel laten renoveren? Dan voeren wij een professionele gevelrenovatie uit.

Heeft u behoefte aan een nieuwe gevel? WareboGeveltechniek is al jaren ervaren in het monteren van allerhande gevelbekleding. Maar ook als u een dakkapel wilt laten plaatsen bent u bij Warebo Geveltechniek aan het juiste adres. Zelfs het zetten van houten kozijnen is een dienst van ons. Wij voeren al onze klussen met grote zorg en vakkundigheid uit. Daarnaast mag u ons beschouwen als een kenniscentrum als het gaat om geveltechniek.

Gevelbedrijf Warebo

Warebo Geveltechniek is opgericht door Gerard van Bussel en zijn zonen Bart en Joris. Gerard zelf werkte al veel in de gevelbekleding en gevelrenovatie. Doordat hij samen met zijn zonen een eigen bedrijf oprichtte kon hij precies bepalen met welke merken in plaatmateriaal hij wilde samenwerken. Daardoor werkt Warebo Geveltechniek nu enkel met de beste merken, van vele verschillende types, zodat er voor elke klus passende gevelbekleding beschikbaar is.

Make over door geveltechniek

Wist u bijvoorbeeld dat wij al diverse woonvilla’s een heuse make over hebben gegeven, door enkel de gevel te voorzien van nieuwe platen? Zelfs de bewoners herkennen hun eigen huis soms amper terug en hebben na ons vertrek het gevoel een geheel nieuwe woning te bezitten. Maar ook bedrijfspanden hebben we een hele nieuwe look gegeven. Zelfs (de door veel mensen beschouwd als lelijke) flats uit de jaren ‘60 kunnen met een nieuwe gevel weer jaren mee. In ons assortiment vindt u vele tijdloze platen en actuele kleuren: voor ieder wat wils dus!

Kies vandaag nog voor een nieuwe gevel

Bent u al overtuigd van onze kwaliteit in dienstverlening? Of wilt u graag nog meer informatie? Bel dan voor meer informatie via telefoonnummer 0493-380118. Of maak direct een afspraak per e-mail. Warebo Geveltechniek is uw partner voor uw gevel!

Vertrouwd vakmanschap

Warebo Geveltechniek maakt, van alle ontwerpen met vrijwel elk gevelbekledings- materiaal, een indrukwekkende en duurzame gevel.

Eersteklas duurzame gevels

Ook met nieuwe materialen gaat Warebo Geveltechniek aan de slag, met onze ervaring, kennis en vakmanschap zorgen we voor een duurzaam en uitzonderlijk eindresultaat.

Ervaring maakt het verschil

Twee generaties lang ervaring dat Warebo Geveltechniek meedraagt. Daardoor hebben we op elke vraag over gevelbekleding een passend antwoord.

Kennis en mankracht

Heeft u een gevelbekledingsproject, klein of groot, eenvoudig of “nog nooit vertoont” en heeft u extra expertise en/of mankracht nodig? Wij van Warebo staan u graag vrijblijvend te woord.

Joris van Bussel
+31 493 - 380 118

Is uw gevel ook toe aan Warebo?

We gaan graag met u in gesprek om samen naar de mogelijke optimalisaties van uw gevel te kijken. Bel of e-mail ons voor een afspraak!