Geveltechniek Eindhoven

Experts in geveltechniek Eindhoven

Als u op zoek bent naar een stevige, solide en mooie gevel, dan is het verstandig contact op te nemen met de experts in geveltechniek in omgeving Eindhoven. Wij hebben het over onze vakmensen van Warebo Geveltechniek.

dakkapel- warebo

Zij werken al vele jaren in de gevelbekleding en gevelrenovatie. Hierdoor zijn zij direct op de hoogte van het nieuwste plaatmateriaal. Nu is dat bijvoorbeeld Volkern, een merk dat valt onder onze bewezen partner Trespa. Wilt u dus ook zeker weten dat uw dakkapel, carport, woning of kantoor in Eindhoven wordt voorzien van de beste platen? Neem dan snel contact met ons op via onderstaande gegevens.

Onze geveltechniek is in Eindhoven overal te zien

Wij hebben al vele bezoekjes mogen brengen aan het mooie en innovatieve Eindhoven. In het ene geval was dit voor een volledige gevelbekleding, in het andere geval voor het bekleden van een kleine dakkapel. Maar ook voor gevelrenovatie weten mensen ons te vinden. Wist u dat wij ook de beste houten kozijnen leveren? Deze zijn gemaakt van het beste hout. Maar niet alleen onze houten kozijnen zijn van topkwaliteit; ook onze gevelbekleding is van het beste plaatmateriaal gemaakt. Zoals eerder gemeld werken wij samen met enkel de beste merken. Trespa is daar één van. Zij hebben nu het allernieuwste aan plaatmateriaal op de markt gebracht: Volkern. Wilt u er dus zeker van zijn jaren vooruit te kunnen met uw nieuwe platen? Kies dan ook in Eindhoven voor Warebo Geveltechniek.

Ons aanbod in projecten en plaatmateriaal

Zoals gezegd werkt Warebo Geveltechniek met enkel de beste merken. Trespa (Volkern) is daar één van, maar ook voor bijvoorbeeld Rockpanel, Eternit of Multiplex kunt u bij ons terecht. Al dit plaatmateriaal voldoet aan de nieuwste eisen. Dankzij dit grote aanbod in platen, kunnen wij (ook in Eindhoven) allerhande projecten aanpakken. Wat dacht u bijvoorbeeld van het volgende:

  • Wij hebben een bijzonder woonhuis in Maarheeze mogen renoveren
  • De nieuwbouw brandkazerne in Beek is door onze specialisten bekleed
  • Een uitbreiding van het Erasmus college hebben wij mogen bekleden met platen
  • De betonnen gevel van Friesland Campina in Veghel is geplakt met onze gevelbekleding
  • In Maarheeze hebben we ook een prachtige woonvilla mogen voorzien van platen

Contactgegevens Warebo Geveltechniek

Bent u dus op zoek naar de beste geveltechniek in Eindhoven? Kies dan ook in Eindhoven voor Warebo Geveltechniek. Onze specialisten zijn te bereiken via telefoonnummer 0493-380118 of via e-mailadres info@warebo-geveltechniek.nl. Voor gevelrenovatie, gevelbekleding of houten kozijnen: benader Warebo, de beste geveltechniek in Eindhoven!

Vertrouwd vakmanschap

Warebo Geveltechniek maakt, van alle ontwerpen met vrijwel elk gevelbekledings- materiaal, een indrukwekkende en duurzame gevel.

Eersteklas duurzame gevels

Ook met nieuwe materialen gaat Warebo Geveltechniek aan de slag, met onze ervaring, kennis en vakmanschap zorgen we voor een duurzaam en uitzonderlijk eindresultaat.

Ervaring maakt het verschil

Twee generaties lang ervaring dat Warebo Geveltechniek meedraagt. Daardoor hebben we op elke vraag over gevelbekleding een passend antwoord.

Kennis en mankracht

Heeft u een gevelbekledingsproject, klein of groot, eenvoudig of “nog nooit vertoont” en heeft u extra expertise en/of mankracht nodig? Wij van Warebo staan u graag vrijblijvend te woord.

Joris van Bussel
+31 493 - 380 118

Is uw gevel ook toe aan Warebo?

We gaan graag met u in gesprek om samen naar de mogelijke optimalisaties van uw gevel te kijken. Bel of e-mail ons voor een afspraak!