Houten kozijnen

Houten kozijnen bij Warebo

Houten kozijnen staan bekend om hun mooie uitstraling en veelzijdigheid. Bij een houten kozijn kunt u bijvoorbeeld denken aan aan romantisch kozijn met duidelijke houtnerven, maar er is veel meer mogelijk dan dat. Het grote voordeel is dat hout makkelijk te bewerken is.

dakkapel- warebo

U kunt dus precies aangeven hoe u de houten kozijnen wilt hebben qua vorm en in welke kleur. Bovendien heeft hout een ontzettend lange levensduur. Lees snel verder om meer te weten te komen over onze kozijnen van hout.

Maak bewuste keuzes

Kozijnen van hout aanschaffen is een belangrijke beslissing. Immers, het is een heuse investering waar u vele jaren profijt van zult hebben. Echter, de levensduur van een houten kozijn verschilt naar gelang het soort hout. Zo hebben hardhouten kozijnen meestal een langere levensduur dan een zachthouten kozijn. Ook het onderhoud ligt bij eerstgenoemde een stuk lager. Weet u niet wat in uw situatie de beste keus is? Wij helpen u graag verder. Als u een kozijn zoekt voor de buitenkant van uw pand, kunt u het beste kiezen voor een hardhouten kozijn. Dit is duurzamer en sterker dan een zachthouten variant en daardoor beter bestand tegen weersinvloeden. Een zachthouten kozijn voldoet prima voor binnenshuis gebruik.

Belangrijke voordelen van houten kozijnen

Het grote voordeel van een houten kozijn is dat u dit precies kunt afstemmen op uw interieur. Kozijnen van hout geven sowieso een zachte en warme sfeer in huis, maar het zijn daarbovenop ook nog eens unieke producten. Hout is namelijk een natuurlijk product, waardoor elk houten kozijn over een specifiek houtnerfpatroon beschikt. Een ander groot voordeel van hout is dat het zo bewerkelijk is. Bent u uitgekeken op de kleur? Verf de kozijnen dan. Is er sprake van kleine schade? Dit repareert u eenvoudig zelf. Een houten kozijn scheelt u dus enorm in de (reparatie)kosten!

De eigenschappen op een rij

Als u nog twijfelt of zo’n kozijn van hout wel iets voor u is, geven wij u hierbij nogmaals de eigenschappen op een rij:

  • Lange levensduur
  • Sfeervol
  • Makkelijk te bewerken
  • Zelfstandig te repareren
  • Past in elk interieur

Kies ook voor een kozijn van hout

Bent u ook klaar voor een kozijn van hout? Schakel dan Warebo Geveltechniek in via telefoonnummer 0493-380118 of stuur een mail naar info@warebo-geveltechniek.nl. Niet alleen expert in gevelrenovatie, gevelbekleding en dakkapellen: ook voor houten kozijnen kunt u bij ons terecht!

Vertrouwd vakmanschap

Warebo Geveltechniek maakt, van alle ontwerpen met vrijwel elk gevelbekledings- materiaal, een indrukwekkende en duurzame gevel.

Eersteklas duurzame gevels

Ook met nieuwe materialen gaat Warebo Geveltechniek aan de slag, met onze ervaring, kennis en vakmanschap zorgen we voor een duurzaam en uitzonderlijk eindresultaat.

Ervaring maakt het verschil

Twee generaties lang ervaring dat Warebo Geveltechniek meedraagt. Daardoor hebben we op elke vraag over gevelbekleding een passend antwoord.

Kennis en mankracht

Heeft u een gevelbekledingsproject, klein of groot, eenvoudig of “nog nooit vertoont” en heeft u extra expertise en/of mankracht nodig? Wij van Warebo staan u graag vrijblijvend te woord.

Joris van Bussel
+31 493 - 380 118

Is uw gevel ook toe aan Warebo?

We gaan graag met u in gesprek om samen naar de mogelijke optimalisaties van uw gevel te kijken. Bel of e-mail ons voor een afspraak!