Project

Gevelbekleding bij Pannenhoef Eindhoven

Projectomschrijving

Gevelbekleding nieuwbouw woon- werkcomplex Pannenhoef in Eindhoven.

Materiaal
Rockpanel Colours
Vuren Safewood FRX channelsiding
Heraklith/Heratekta
Opdrachtgever
BMV Veldhoven
Vaardigheden
Blinde bevestiging

Gevelbekleding door Warebo

Nieuwbouw van een woon- werkcomplex gevestigd in Eindhoven, dit complex is bekleed met Vuren channelsiding delen welke een brandwerende behandeling hebben gehad en daarna op kleur zijn gebracht deze zijn bevestigd middel RVS bolkop ringnagels. Tevens is het complex voorzien van Rockpanel Colours beplating welke in drie kleuren is toegepast. De plafonds van het complex zijn deels uitgevoerd met houten delen en deels met Heraklith.

Kenmerken gevelbekleding

> Brandveilig
> Tijdloos
> UV-bestendig
> Vorstbestendig
> Vormvast

Neem vandaag nog contact met ons op

Een winkelpand is pas af als de gevel perfect past bij uw pand. Wacht niet langer en kies, met behulp van onze deskundige medewerkers, het perfecte plaatmateriaal voor uw gevel uit. Schakel Warebo Geveltechniek in. Bel onze vakmensen vandaag nog via telefoonnummer 0493-380118 of mail ons uw verzoek of vraag. Dit kan naar info@warebo-geveltechniek.nl. Voor de mooiste gevelbekleding moet u bij Warebo Geveltechniek zijn!

Vertrouwd vakmanschap

Warebo Geveltechniek maakt, van alle ontwerpen met vrijwel elk gevelbekledings- materiaal, een indrukwekkende en duurzame gevel.

Eersteklas duurzame gevels

Ook met nieuwe materialen gaat Warebo Geveltechniek aan de slag, met onze ervaring, kennis en vakmanschap zorgen we voor een duurzaam en uitzonderlijk eindresultaat.

Ervaring maakt het verschil

Twee generaties lang ervaring dat Warebo Geveltechniek meedraagt. Daardoor hebben we op elke vraag over gevelbekleding een passend antwoord.

Kennis en mankracht

Heeft u een gevelbekledingsproject, klein of groot, eenvoudig of “nog nooit vertoont” en heeft u extra expertise en/of mankracht nodig? Wij van Warebo staan u graag vrijblijvend te woord.

Joris van Bussel
+31 493 - 380 118

Is uw gevel ook toe aan Warebo?

We gaan graag met u in gesprek om samen naar de mogelijke optimalisaties van uw gevel te kijken. Bel of e-mail ons voor een afspraak!