Project

Renovatie woonhuis te Maarheeze

renovatie woonhuis - maarheeze - foto 2

Projectomschrijving

Renovatie van de topgevel, oude gevelbekleding verwijderd en nieuwe rockpanel gevelbekleding bevestigd d.m.v. potdekselstroken. Tevens het kozijn voorzien van een nieuwe rockpanel bekleding na het verwijderen van de oude bekleding.

Materiaal
Gevelbekleding
Rockpanel
Opdrachtgever
Particulier
Vaardigheden
Blinde bevestiging

renovatie woonhuis - maarheeze - foto 1

Voordelen gevelbekleding

Warebo Geveltechniek staat bekend als professioneel bedrijf dat altijd op maat werkt. Ook als het om uw verzoek gaat op het gebied van het bekleden van uw gevel, stemmen wij eerst zorgvuldig met u af wat uw wensen en verwachtingen zijn. Gevelbekleding past overal. Of het nu op uw pand, dakkapel, boeiboord of carport moet worden bevestigd. Wij werken enkel samen met de merken die momenteel qua plaatmateriaal vooroplopen in techniek, uitstraling en duurzaamheid.

Kenmerken gevelbekleding

> Brandveilig
> Tijdloos
> UV-bestendig
> Vorstbestendig
> Vormvast

Neem vandaag nog contact met ons op

Een pand is pas af als de gevel perfect past bij uw pand. Wacht niet langer en kies, met behulp van onze deskundige medewerkers, het perfecte plaatmateriaal voor uw gevel uit. Schakel Warebo Geveltechniek in. Bel onze vakmensen vandaag nog via telefoonnummer 0493-380118 of mail ons uw verzoek of vraag. Dit kan naar info@warebo-geveltechniek.nl. Voor de mooiste gevelbekleding moet u bij Warebo Geveltechniek zijn!

Vertrouwd vakmanschap

Warebo Geveltechniek maakt, van alle ontwerpen met vrijwel elk gevelbekledings- materiaal, een indrukwekkende en duurzame gevel.

Eersteklas duurzame gevels

Ook met nieuwe materialen gaat Warebo Geveltechniek aan de slag, met onze ervaring, kennis en vakmanschap zorgen we voor een duurzaam en uitzonderlijk eindresultaat.

Ervaring maakt het verschil

Twee generaties lang ervaring dat Warebo Geveltechniek meedraagt. Daardoor hebben we op elke vraag over gevelbekleding een passend antwoord.

Kennis en mankracht

Heeft u een gevelbekledingsproject, klein of groot, eenvoudig of “nog nooit vertoont” en heeft u extra expertise en/of mankracht nodig? Wij van Warebo staan u graag vrijblijvend te woord.

Joris van Bussel
+31 493 - 380 118

Is uw gevel ook toe aan Warebo?

We gaan graag met u in gesprek om samen naar de mogelijke optimalisaties van uw gevel te kijken. Bel of e-mail ons voor een afspraak!